Pentagon General

Cégünk fő profilja a prémium kategóriás lakások, családi házak, üzletek, irodák,  éttermek és a legkülönbözőbb szolgáltatásokra alkalmas ingatlanok generál kivitelezése. Kivitelező csapatunkkal arra törekszünk, hogy Megrendelőink álmait teljesítsük. Tudjuk, hogy Megrendelőinkre hatalmas nyomás és felelősség hárul, amikor belevágnak elképzeléseik megvalósításába. Ennek egyik legnehezebb feladata a kompetens és minden igényt kielégítő kivitelező kiválasztása. Éppen ezért arra törekszünk, hogy megbízhatóságunkkal, szakértelmünkkel, hozzáállásunkkal a lehető legnagyobb mértékben levegyük a terhet Megbízóink válláról, és számukra is örömtelivé, jó élménnyé tegyük a kivitelezést. Hiszen nem a Megrendelő feladata a felmerülő problémák megoldása, nem neki kell érteni a kivitelezéshez. Szerintünk a Megrendelő feladata az, hogy Megrendelő legyen.

Ennek érdekében cégünk a legmodernebb szerszámokkal, felszerelésekkel és technológiákkal rendelkezik, hogy csak a fantázia és a pénz szabhasson határt Megrendelőink igényeinek.

A kivitelezések gyors és hatékony menetét szakember gárdánk garantálja. Csapatunk fiatal, felvilágosult és a modern igényeket, technológiákat ismerő szakemberekből áll. Komplex gondolkodásmóddal, jó logisztikai szervezéssel, magas fokú anyagismerettel támogatjuk Megrendelőinket, melyben segítségünkre vannak szerződött partnereink is, hogy minden esetben a legjobb, leggyorsabb anyagbeszerzésekkel és ár/érték aránnyal szolgáljuk ki a Megrendelőinket.

Ezen túlmenően saját tulajdonú műhellyel rendelkezünk, melyben asztalosipari és lakatosipari megrendeléseinket készítjük elő vagy gyártjuk le. A kivitelezésekhez szükséges általános anyagokból raktárkészletet tartunk fenn, mellyel még gyorsabban tudunk reagálni a Megrendelői igényekre.

Pentagon Generál Kft

Telefon

+36-70-331-8058

2365 INÁRCS

Kossuth Lajos utca 81/A

Email

mg@pentagongeneral.hu